Thursday, July 16, 2009

tePERSONA

Photobucket
hallooooooooo hah nie la buah hati aku sepanjang masa kalau korg nak tau..tujuan aku up PERSONA nie bukan apa mana la tau kot2 ada d antara korunk yg pakai PROTON PERSONA jadi boleh la kita buat satu komuniti kecil utk PERSONA hehehe kalau nk club dah ada dah club persona nie cari je dlm internet mesti jumpa...tp ini hanya utk bersuka ria secara kecil2an je so kepada yg pakai persona tu jgn lupa komen dan kita leh deal utk lepak citer pasal persona dll lg huehuehue
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket

1 comment:

M.K is Tun Mamat said...

aku da agak da ko nak post gambar ni.. apa pun .. nice..